کد خبر: 3546227
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۸

بصیرت لازمه صیانت از ارزش های كشور و انقلاب است

گروه اجتماعی: فرمانده انتظامی استان گیلان گفت: در حراست و صیانت از ارزش های كشور و انقلاب اسلامی باید با جدیت و با بصیرت عمل كنیم.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، سردار محمدرضا میرحیدری، فرمانده نیروی انتظامی گیلان امروز در جمع كاركنان فرماندهی انتظامی استان انقلاب اسلامی را برگرفته از قیام عاشورا دانست و اظهار کرد: ملت ایران با پشتوانه رهبری فرزانه، جهاد گونه در مقابل كفر و ستم ایستاده است.
وی با تصریح براینكه انقلاب اسلامی ضربه های مهلكی را به پیكر استكبار جهانی زده است، افزود: انقلاب اسلامی جلودار انتشار ستم در جهان است و استكبار جهانی به دنبال خدشه وارد كردن بر آرمان های انقلاب اسلامی است.
سردار میرحیدری با یادآوری اینكه همه افرادی كه دلبسته آزادگی و دین مدرای هستند باید مستحكم در برابر تهاجم دشمنان ایستادگی كنند، گفت: آمادگی و آگاهی اجتماع موجب جلوگیری از به ثمر رسیدن اقدامات و اهداف دشمنان می شود.
این مقام ارشد انتظامی استان گیلان با تاكید براینكه استكبار جهانی ایجاد گسستگی بین ملت های اسلامی را از اهداف اصلی اش قرار داده است، گفت: دولت و حكومت های اسلامی باید با ایجاد وحدت و مردم مداری، از ایجاد فاصله بین ملت ها با یكدیگر و حكومت های اسلامی جلوگیری كنند.
وی با اشاره به اینكه برخی از افراد با بر زبان آوردن سخنان ناامید كننده و انجام اقدامات دشمن شاد كننده، خون و اهداف شهدا و پیشرفت و استقلال كشور را نادیده گرفته اند، یادآور شد: در حراست و صیانت از ارزش های كشور و انقلاب اسلامی باید با جدیت و با بصیرت عمل كنیم.
سردار میرحیدری با تاكید براینكه ماموران انتظامی در برخورد با مجرمان و متهمان باید اصل اخلاق مداری را سرلوحه اقدامات شان قرا ردهند، خاطرنشان كرد: اخلاق حسنه، یك وسیله فرهنگی سازنده و ارشادی است.
این مقام ارشد انتظامی با تصریح براینكه عملكرد پلیس نباید بین مردم و این نیروی خدمت گذار فاصله ایجاد كند، افزود: پلیس نیروی مردمی و خدمت گذار مردم است و در مقابل برهم زنندگان امنیت مردم خواهد ایستاد.
رئیس پلیس گیلان با بیان اینكه رفتارهای خشونت آمیز و به یك چشم دیدن همه متهمان موجب انحراف بیشتر متهمانی می شود كه از كرده های خود پشیمان هستند، اضافه كرد: اقدامات پیشگیرانه باید در راستا اصلاح متهمان و متخلفان باشد.
وی خواهان توجه به قوانین و حقوق شهروندی از سوی ماموران انتظامی شد و خاطرنشان كرد: عملكرد یك فرد نباید به پای كل مجموعه نوشته شود و پلیس یقینا با افراد خاطی برخورد خواهد كرد.
سردار میرحیدری با تاكید براینكه پلیس یكی از سازمان هایی است كه با اخلاص و كمترین تخلف در حال خدمت به مردم است، متذكرشد: یكی از محدود سازمان هایی كه تخلفات در آن به سرعت رسیدگی و جلوگیری می شود، پلیس است.
این مقام ارشد انتظامی با یادآروی اینكه بصیرت افزایی یكی از لازمه های همیشگی نیروهای مسلح و به خصوص نیروی انتظامی به عنوان یكی از اركان امنیت در سطح جامعه به شمار می رود، گفت: باید مراقب جنجال آفرینی های دشمنان ایران اسلامی در عرصه های سیاست داخلی باشیم.
وی با تصریح براینكه مسیر نیروی انتظامی مسیر ولایت است، ادامه داد: ماموران انتظامی باید در همه حال عملكردهای خود را با تراز ارزش های انقلاب اسلامی مقایسه و اصلاح كنند.
captcha